Zoeken naar zelf passief

Uw zoekactie voor zelf passief leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kurt 33 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Wie wil een blowjob?
Wie kan me ontvangen deze namiddag rond 17h? Jij blijft passief en laat je lekker leegzuigen. Snelle en discrete date, jij moet enkel zitten en genieten. Ik ben verzorgde man van 34, 185/83/18. Tot straks? Reactie met foto van je lul en hopelijk tot straks!  
discreet 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek softdate met student / jonge man. elkaar verwennen of ik blijf passief.
Ik zoek een SOFTDATE met een jonge man of student. wederzijds verwennen kan ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
Zuigjeleeg 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie wil zich laten zuigen
Ik zuig je.. Je mag geheel passief blijven. Enkel voor slanke heren boven de 50jaar.  

Wie wil zich laten zuigen
Pijpslet 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En vandaag woensdag 15/05 zak ik in de namiddag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort om lekkere lullen te pijpen (jij blijft passief en verwacht niks meer). Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul eens door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
Tim 41 jaar Antwerpen - Deurne
Zin in iets spannends
Hoi, binnenkort twee dagen alleen thuis en ik zou me graag eens willen laten verwennen door een bi man (liefst cd of tv). Ik zelf ben licht bi en eerder passief. En wil dit ook verder ontdekken. Ik bied jou; respect, hygiëne en discretie waar nodig. Dit vraag ik ook terug. Interesse reageer gerust met een leuke foto en wie weet.  

Zin in iets spannends
Thomas 19 jaar Antwerpen - Duffel
19jarige student cardate gezocht
Ik ben vanavond rond 20u in Duffel, en zoek iemand om op te pikken voor een snelle cardate. Enkel ophalen, ik wil gepijpt worden en dan weer terugbrengen. Ik blijf passief. Moet snel gebeuren want heb niet veel tijd in Duffel  
Onbekende 27 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Aftrekdate
Hallo mannen, Ik zoek een man die kan ontvangen, niet te ver van Gistel waar ik kan langskomen. Jij trekt jezelf af en komt klaar over mijn penis.. Ikzelf blijf passief tenzij het goed klikt. Jij mag mij aanraken en ik jou ook indien gewenst... Dit omdat ik bischierig ben. Bij klik kan dit regelmatig en misschien meer. Graag deftige reacties en een foto is pluspunt.. Hopelijk tot snel  
Benny 56 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Pijper gezocht
Kan je ontvangen en wil je graag pijpen aan een mooie en rechte paal, geef gerust een seintje, wel verzorgd en geen baard of snor, ik blijf wel passief toekijken.²  
Pijpslet 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En op woensdag 15/05 zak ik in de namiddag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort om lekkere lullen te pijpen (jij blijft passief en verwacht niks meer). Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul eens door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10